Planer

I sommar ska jag och några kompisar åka och hälsa på Bertil i Ljungby och det ska bli väldigt skojigt tycker jag. Det brukar alltid vara så roligt när man är med Bertil och han hittar alltid på en massa roliga saker hela tiden s man får inte en lugn stund när man åker till Ljungby och hälsar på. Det var länge sen jag var och hälsade på Bertil nu så det är verkligen på tiden att ag gör det nu och jag ser verkligen fram emot det här besöket i Ljungby på min semester. Vi kommer att bo på ett hotell Ljungby under vår tid där och hotellet ligger väldigt nära Bertils hus så det är nära och bra. Jag hoppas att Bertil har kvar sin båt för den brukade vi ha väldigt skoj med. Det är väldigt roligt att åka vatten skidor och det gjorde vi mycket sist jag var där.

This entry was posted on Saturday, January 21st, 2012 at 9:35 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply