Eller så kanske jag åker hit

Jag ska åka till Mullsjö i sommar på min semester eftersom min mormor bor där och jag brukar komma och hälsa på i Mullsjö på sommaren. Nu var det ett tag sen jag var där och det ska bli väldigt trevligt tycker jag. Det är jättefint i Mullsjö på sommaren och jag ser verkligen fram emot att åka dit igen. Det finns stora ängar med blommor i Mullsjö och jag brukar alltid plocka en stor blomsterbukett till min mormor eftersom hon alltid är så snäll och lagar god mat till mig när jag är där. Jag tycker det är tacksamt att jag får stanna hos henne när jag är där så att jag slipper att ta in på ett hotell Mullsjö när jag hälsar på även om det är lite trångt hos min mormor eftersom vi alltid kommer hela familjen och det är svårt att få plats.

This entry was posted on Sunday, January 22nd, 2012 at 9:35 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply