Auktioner

Jag ska kolla in lite auktioner på nätet. Det är första gången jag är på auktion och det ska bli roligt att se hur det är på en auktion. Min kompis går på auktion ganska ofta och han har hittat en himla massa fint porslin, prydnadssaker, tavlor och möbler som han har hemma och det är verkligen jättefint hemma hos honom måste jag säga och jag kan hålla med om att möbler gjordes mycket finare förr i tiden om man jämför med moderna Ikea möbler och det vore häftigt att ha det på samma sätt som min kompis hemma med gamla möbler och inredningsdesign som man hade förr i tiden. Det blir en ganska intressant kontrast mellan den gamla stilen på möbler och inredning i kontrast till modern elektronik i form av tv apparater, datorer och högtalare som man har hemma tycker jag och jag skulle vilja ha det så jag med.

This entry was posted on Saturday, January 28th, 2012 at 9:39 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply