Mänskligt störningsmoment på konferensen

Förra veckan var jag på dagkonferens Stockholm. Det var en ytterst trevlig tillställning på alla sätt och vis med ett undantag kanske. På konferens dök det nämligen upp en kille som jag kände förr i tiden och som jag har väldigt svårt för. Jag menar allvar här alltså, jag mår dåligt och får ångest bara av att tänka på karlen. Då kan ni föreställa er ur det känns att vistas i samma lokal med människan en hel dag, inte det minsta roligt kan jag säga. Nu vet jag inte varför jag känner så här. Han har vad jag kan minnas inte gjort mig någon oförrätt. Men det spelar mindre roll, jag avskyr människan. Kanske kan det ha att göra med hans utseende. Ni vet vissa människor se ju så där irriterande ut att man bara vill slå dem blodiga med ett rostigt järnrör utan egentligen anledning. Precis så är det med den här killen. Jag hoppas verkligen inte att han dyker upp på fler jobbrelaterade sammankomster, det blir svårt för mig att få någonting vettigt gjort då nämligen.

This entry was posted on Tuesday, January 31st, 2012 at 10:02 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply